Գյուտ N3285A — Ատամի մածուկ՝ բացել հղումը
Գյուտը վերաբերում է բերանի խոռոչի խնամքի միջոցներին, մասնավորապես՝ ատամի մածուկներին:
Ատամի մածուկը պարունակում է հետևյալ բաղադրամասերը, զանգվ.%. կավճի փոշի՝ 32,0-34,0, մեղր` 12,0-14,0, ակնամոմ` 5,0-6,0, մասուրի պտղայուղ` 17,0-20,0, դաղձի եթերայուղ` 4,0-7,0 և ձիթապտղի յուղ՝ մնացածը:
Ընդլայնվում է ատամի մածուկների տեսականին:
«Շուշիի տեխնոլոգիական համալսարան» հիմնադրամ (AM)
«Ակադեմիկոս Ի.Վ. Եղիազարովի անվան Ջրային հիմնահարցերի և հիդրոտեխնիկայի ինստիտուտ» ՓԲԸ (AM)
Հովհաննես Թոքմաջյան (AM)
Գագիկ Ներսիսյան (AM)
Լևոն Ներսիսյան (AM)
Դիանա Ավանեսյան (AM)
Յուրի Մարտիրոսյան (AM)
«Շուշիի տեխնոլոգիական համալսարան» հիմնադրամ — Արցախի Հանրապետություն, Շուշի, Աշոտ Բեկորի 4 (AM)
«Ակադեմիկոս Ի.Վ. Եղիազարովի անվան Ջրային հիմնահարցերի և հիդրոտեխնիկայի ինստիտուտ» ՓԲԸ — 0047, Երևան, Արմենակյան 125 (AM)
3285
A
AM20180136
2018-12-18
2019-04-01
A61Q11/00