Ատամի մածուկ՝ բացել հղումը
Գյուտը վերաբերում է բերանի խոռոչի խնամքի միջոցներին, մասնավորապես՝ ատամի մածուկներին:
Ատամի մածուկը պարունակում է հետևյալ բաղադրամասերը, զանգվ.%. կավճի փոշի՝ 20,0-22,0, մեղր՝ 10,0-11,0, ակնամոմ` 9,0-10,0, շաքարի փոշի` 7,0-9,0 մեղվի ծաղկափոշի՝ 10,0-13,0, մեխակի եթերայուղ` 0,1-0,2 և ձիթապտղի յուղ՝ մնացածը:
Ընդլայնվում է ատամի մածուկների տեսականին:
«Շուշիի տեխնոլոգիական համալսարան» հիմնադրամ (AM)
«Ակադեմիկոս Ի.Վ. Եղիազարովի անվան Ջրային հիմնահարցերի և հիդրոտեխնիկայի ինստիտուտ» ՓԲԸ (AM)
Հովհաննես Թոքմաջյան (AM)
Գագիկ Ներսիսյան (AM)
Լևոն Ներսիսյան (AM)
Նարինե Ֆարսյան (AM)
«Շուշիի տեխնոլոգիական համալսարան» հիմնադրամ — Արցախի Հանրապետություն, Շուշի, Աշոտ Բեկորի 4 (AM)
«Ակադեմիկոս Ի.Վ. Եղիազարովի անվան Ջրային հիմնահարցերի և հիդրոտեխնիկայի ինստիտուտ» ՓԲԸ — 0047, Երևան, Արմենակյան 125 (AM)
3283
A
AM20180134
2018-12-18
2019-04-01
A61Q11/00